Hej!

Idag var jag på rudan med Emma <33! Och hennes syrra och hennes kompis (= Och så köpte jag en bikini, eftersom min håller på att gå sönder. Och om den går sönder på semestern är det inte kul.. Jag tänkte bara säga att jag lever och har det gött! (=Va söt du e!!

Den är helt grym!!! Lyssnar du på den en gång, så är du beroende sen! Jag har lyssnat på den 5 ggr bara idag! (= Här kommer den!!


Today!♥

Hej! ♥

Idag har jag blivit väckt för första gången på sommarlovet! Mamma väckte mig 8:45, så det var ju inte så tidigt =) Jag följde med mamma till jobbet och sen åkte vi och hämtade hampus hos mormor. Nu är det sommar, mamma o pappa har semester imorgon!♥

Just nu kollar jag på Färjan, men nu tog det slut XD Nu började Parenthood istället XD Jag har inte så mycket att säga, men jag ska försöka slänga in ett inlägg när jag sitter vid datan =)Tips!

Hej! Just nu är jag på mammas jobb, men jag tänkte tipsa om att Converse allstar kostar 485:- i sommar på Viking Line. Pöss

=)

Haha =)

Skriv namnet utan att sudda någon bokstav
ditt namn med lillfingret: bella
ditt namn med armbågen:  bvwekllkaz<                                                                                                              
ditt namn med pannan: r5tlooe
 ditt namn med hälen: ( Jag är på mammas jobb =))
 ditt namn med örat: 5656565656565656565656hjyu76
ditt namn med näsan: bgeooq

Haha, 1/6 =)
Handen C Med mami!

Hej! Kom precis hem från Handen C, men innan var jag i Länna, men det fanns ingen skopunkten kvar där! =) Men i handen så letade vi efter skor, men vi hittade ingenting, jag vill köpa en sån baseboll jacka från gt, men när vi var där så såg vi tre tjejer som köpte varsin, och elin har en och så såg vi en på Willys som hade en =) I centrum gick jag till The Phonehouse och frågade varför det inte går att skicka saker på bluetooth, och han sa att det var ett helt nytt operativsystem till iPhone och att de helt enkelt inte lyckats fått det att fumgera. Men han sa också att de uppdaterar hela tiden och att det kanske kommer snart =) Som sagt så skulle vi köpa skor i handen, men istället så köpte jag det här:

Turkost linne, GT   99:-

 (Sry, har inte vridit på bilderna)

Vitt linne, Lindex   149:-

Ett till

Heej!!

Jag lägger ner, ganska mycket tid på bloggen, och när jag gör veckansblogg och andra tävlingar, så vill ingen vara med, ni kan inte smita från att ni inte läser, för jag har statistiken, dag efter dag.. MEn ni kan fortfarande anmäla er. gör det här om ni vill, skit i och maila headern, jag tar kort på den =)


Asså förlåt att jag aldrig bloggar

Men jag tänker inte ens på att jag har en blogg.... Men det är ju inte så många som sitter vid datan varje dag och kollar heller =) Nu kommer jag inte på nåt att skriva, men det kanske räcker med ett litet inlägg då och då =)RSS 2.0