Thailand! ♥

Hej! Jag tänkte nu berätta om hur det var och vad vi gjorde i Thailand!

När vi kom till hotellet ( Mån. 21/2 ) var klockan 7:00 ungefär. Vi gick in i receptionen och fick veta att rummet inte var färdigstädat, och att vi skulle få rummet vid 9. Vi åkte över dagen svensk tid, och över natten Thailändsk tid, så vi hade inte sovigt något. Men det var ju bara att gilla läget och lägga sig vid poolen och bada lite. När vi tillslut fick rummet sov vi till ett tror jag. Sen gick vi och åt lunch.


Mammas lunch :)

Den dagen blev som två :) Eftersom vi inte fick en hel natts sömn var vi ganska så trötta, så det blev en tidig kväll. De allra flesta dagarna tillbringade vi vid poolen så det finns inte så mycket att berätta :)


En dag åkte vi till en strand som hette Coconut Beach, fast på vissa skyltar stod det KhaoLak White Sand Beach. Som ni hör på namnet så fanns det massa Kokosnötpalmer och så var sanden vit. Vi var där ett par timmar, och det kändes som att vi var med i Robinsson för en dag :P Vi byggde sandslott och badade, vi hade lyckats hitta ett paradis i paradiset!



































( Det sitter en ödla på trädet :P )









En annan dag åkte/red vi elefant! Vi hoppa upp på elefanterna och red iväg till ett vattenfall, där blev min och mammas elefent livrädd för några gubbar som skulle bygga nånting, så han började backa upp i djungeln och vände sig om och grejjer, så jag och mamma blev livrädda! Men vi kom fram till avstignings stället tillslut! Sen gick vi in i djungeln och badade i ett vattenfall.

När vi red tillbaka red pappa på deras elefants huvud!










Sen åkte vi till ett ställa där dom födde upp havssköldpaddor! Dom yngsta var 15 dagar och dom äldsta var mellan 2 och 6 år.

Mera bilder kommer! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0